Tgrt Haber
09 Ocak 2022 14:43

Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao için karar verildi! Sözleşme uzatılacak

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve Rayo Vallecano'ya transfer olan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, sözleşme uzatma teklifini kabul etti. Rayo Vallecano'da kalacağı belirtilen forvet Falcao, 2022 Katar Dünya Kupası'nda Kolombiya ile yer almak istiyor.

Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao için karar verildi! Sözleşme uzatılacak
Galatasaray,Falcao,Rayo Vallecano

Sezon başında Galatasaray'dan Rayo Vallecano'ya transfer olan Kolombiyalı forvet Radamel Falcao ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rayo Vallecano'da iyi başlangıç yapan 35 yaşındaki golcü, 2. İspanya kariyerinde ilk 10 maçta 5 gol atmıştı.

Falcao, Vallecano kariyerine fırtına gibi başlasa da son 6 lig maçının 3.'de oynamadı kalan 3 karşılaşmada da 32 dakika süre alabildi. Marca'nın haberine göre; İspanyol ekibi, Radamel Falcao'nun sözleşmesini 1 yıl uzatmaya karar verdi. 2022 Katar Dünya Kupası'nda Kolombiya ile yer almak isteyen Falcao, sözleşme uzatma teklifini kabul etti.

TEHLİKELİ OLAN FUTBOLU YÖNETENLER

Radamel Falcao, Galatasaray’ın uzun uğraşları sonucu Türkiye’ye gelip imza atmış ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin uzağında kalan Falcao bir dönem, futbolu yönetenlerin tehlikeli insanlar olduğuna dikkat çekerek, "İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun içindeki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ama gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi. Futbol borsa gibidir, piyasada olanlar hakkında insanlara yalan söylemekten sorumludurlar. Gerçekte olanlar tabii ki farklı." ifadeleriyle gündemde uzun süre kalmıştı.

Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao için karar verildi! Sözleşme uzatılacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...