Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 08:22 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 08:32

Toprak Razgatlıoğlu, İngiltere'de birinci oldu

Dünya Superbike Şampiyonası'nın İngiltere ayağında yarışan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, sezonun ilk zaferini elde etti.

Toprak Razgatlıoğlu, İngiltere'de birinci oldu
İngiltere,Motosiklet,Toprak Razgatlıoğlu

İngiltere'de Donington Park Pisti'nde koşulan yarışta üçüncü cepten başlayan Pata Yamaha with Brixx WorldSBK Takımı sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağı ilk sırada geçmeyi başardı ve bu yılki ilk yarışını kazandı.

Yarışta Büyük Britanyalı Jonathan Rea ikinci, bir diğer Büyük Britanyalı Alex Lowes ise üçüncü oldu.

"GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM"

Toprak, zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekten çok mutluyum çünkü bu yıl ilk yarışımı kazandım." ifadelerini kullandı. Toprak, TSİ 13.00'de sıralama, TSİ 16.00'da ise ikinci yarışına çıkacak.

CAN ÖNCÜ 5. OLDU

Milli motosikletçi Can Öncü, Dünya Supersport Şampiyonası'nın İngiltere ayağındaki ilk yarışı 5. sırada tamamladı. Donington Park Pisti'nde düzenlenen sezonun 5. etabında, milli motosikletçiler Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu mücadele etti.

Kawasaki Puccetti takımı adına yarışan Can Öncü, İngiltere'de hafta sonunun ilk yarışında damalı bayrağı 5. sırada geçti. MV Agusta Reparto Corse ekibinin sürücüsü Bahattin Sofuoğlu ise yarışta 15. oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...