Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2015 03:33

Real, 120 milyon euroluk Ronaldo teklifini reddetti

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, 4 Temmuz'da Cristiano Ronaldo için 120 milyon euro öneren PSG'nin teklifini reddetti.

Real, 120 milyon euroluk Ronaldo teklifini reddetti
Real Madrid Başkanı, Florentino Perez, Cristiano Ronaldo, psg,

Real Madrid dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu Paris Saint Germain'e vermedi.Ortadoğu'nun ünlü gazetesi Rotana, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 4 Temmuz'da Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldiği Paris Saint Germain'in sahibi Nasser Al-Khelaifi'nin Ronaldo için 120 milyon euroluk teklifini geri çevirdiğini öne sürdü.Al-Khelaifi'nin Real'de o dönem yeni teknik direktör Rafa Benitez'in Gareth Bale'ı milli takım kampında ziyaret edip Cristiano Ronaldo'yu es geçmesini değerlendirmeye çalıştı.İddialara göre, Al Khelaifi, bağlantı kurduğu ve Real Madrid'de mutsuz olduğu öne sürülen Cristiano Ronaldo'yu Paris Saint Germain'e transfer olması ikna etmeye çalıştı.

"YA 1 MİLYAR EURO VERİN YA DA BU TRANSFERİ UNUTUN"

Bu konuda başarılı olsa da, Real Madrid Başkanı Florentino Perez resti çekti: "Ya Cristiano Ronaldo'nun serbest kalma bedeli olan 1 milyar euroyu ödersiniz ya da bu transfer hiçbir zaman gerçekleşmez." Rotana gazetesi, Paris Saint Germain'in ret yanıtı almasına karşın geçen sezon Real Madrid'de 54 karşılaşmada 61 gol kaydeden ve İspanyol kulübünde 2009'dan bu yana 300 maçta 313 gol atan Cristiano Ronaldo'nun peşini bırakmayacağını da iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...