Tgrt Haber
09 Kasım 2019 19:15

'Real Madrid Başkanı bizi tebrik etti'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Real Madrid ve Atletico Madrid'in transfer tekliflerine rağmen Radamel Falcao'nun Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı.

'Real Madrid Başkanı bizi tebrik etti'
mustafa cengiz,,real medrid,

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Radamel Falcao transferinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini açıkladı.

Real Madrid ve Atletico Madrid'in Radamel Falcao'yu transger etmek istediğini dile getiren Mustafa Cengiz, "Real Madrid ile görüştük ve Real Madrid yöneticileri, bize Falcao'yu istediklerini ancak Falcao'nun Galatasaray'a söz verdiğini dile getirmiş. Aynı şekilde Atletico Madrid de Falcao'yu istedi ama Falcao, Galatasaray'a geldi. Florentino Perez, Falcao transferinden dolayı bizi tebrik etti" dedi.

Falcao'nun Monaco'nun 9 milyon euroluk sözleşme uzatma teklifini reddettiğini ve Galatasaray'a para için gelmediğini ifade eden Cengiz, "Falcao büyük karakter, büyük bir futbolcu. Geldiği zaman ölümüne oynadı, bir ödem oluştu ve şu anda geçmesi gerekiyor. Falcao buraya para için gelmedi ve Monaco'nun 9 milyon euroluk sözleşme uzatma teklifini reddetti" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...