Tgrt Haber
03 Mart 2016 02:45

Real Madrid deplasmanda rahat kazandı

Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin 27. haftasında konuk olduğu Levante'yi 3-1 mağlup etti.

Real Madrid deplasmanda rahat kazandı
real madrid, deplasman,

Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında konuk olduğu Levante'yi 3-1 yendi. La Liga'nın sonuncusu Levante, 26. haftada Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Real Madrid'i ağırladı. Cristiano Ronaldo'nun 34. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Real, Marino'nun topu kendi ağlarına göndermesiyle 38. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Levante, Deyverson'un bir dakika sonra gelen golüyle farkı bire indirdi (1-2).

Benzema, Bale, Modric ve Marcelo'dan yoksun sahaya çıkan Real Madrid, oyuna sonradan dahil olan Isco'nun 90+2'nci dakikadaki golüyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Ligin 3. sırasındaki Real Madrid bu sonuçla puanını 57'ye çıkardı. Atletico Madrid'in 61, haftayı Rayo Vallecano maçıyla kapatacak Barcelona'nın ise 66 puanı bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...