Tgrt Haber
20 Eylül 2014 19:12

Real Madrid Deportivo'ya gol oldu yağdı

Real Madrid, La Liga 4. hafta mücadelesinde konuk olduğu Deportivo'yu bozguna uğrattı.

Real Madrid Deportivo'ya gol oldu yağdı

 La Liga'da zor günler geçiren Real Madrid, dördüncü hafta mücadelesinde konuk olduğu Deportivo'nun işini ilk yarıda bitirdi. Başkent ekibi, hafta içinde Basel'e 5 gol attıktan sonra Deportivo engelini de 8-2'lik skorla geçmeyi başardı.
 
Real Madrid, ilk yarıya yaptığı tutuk başlangıca rağmen rakibinin açıklarını çok iyi gördü. 16. dakikada sol çaprazda ceza alanına sokulan Benzema, arka direkteki Bale'e ortasını açtı. Açıyı kapatan Lux, Galli oyuncunun düzgün bir vuruş yapmasına engel oldu. 24. dakikada ise Ronaldo'nun sağ kanada açtığı pası alan Arbeloa, kale ağzına ortasını yaptı. Lux'tan seken top arka direğe açıldı ama Bale yetişemedi.
 
Real'in aradığı gol 29. dakikada geldi. Ronaldo, sağdan kaçan Arbeloa'ya pasını çıkardı. Arbeloa ilerleyip ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde çok iyi yükselen Portekizli yıldız, sert bir kafa vuruşuyla topu köşeden ağlara yolladı ve skoru 0-1'e taşıdı. Bu golden sonra oyunun hakimiyeti tamamen Real'e geçti. 36. dakikada gelişen atakta Benzema, sol kanattan çıkardığı pasla James Rodriguez'i gördü. Ceza sahası dışında topu önünde bulan James, sağ ayağıyla yaptığı kesme vuruşla topu Lux'un uzanamayacağı köşeye yolladı: 0-2.
 
İlk yarının bitimine dört dakika kala gelişen Real Madrid atağında Benzema topu almak isterken kaleyi terk eden Lux, ona engel olmaya çalıştı. İki oyuncu da yerde kalmışken boşta kalan topu alan Ronaldo, yaklaşık 35 metreden boş kaleyi bulmakta zorlanmadı ve ilk yarının skorunu ilan etti: 0-3.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Deportivo, Real Madrid'in tutukluğunu iyi değerlendirmeyi başardı. Devre arasında yapılan iki değişiklik sonrasında hızlanan Deportivo hücumu, gol bulmayı da başardı.
 
50. dakikada sol çaprazdan Luisinho'nun ortasında Cuenca kafayı vurdu. Ramos'un eline çarpan top sonrasında hakem, yardımcısına danıştıktan sonra penaltı noktasını gösterdi ve Ramos'a sarı kartını çıkardı. Topun başına geçen Medunjanin, Casillas'ı ters köşeye yatırmayı başardı ve farkı ikiye indirdi: 1-3. Deportivo atakları golden sonra da sürdü. 57. dakikada sağ kanattan Cuenca'nın ortasında Varane, topu kafayla uzaklaştırdı. Yay civarında topu göğsüyle kontrol eden isim Farina oldu. Çektiği volede Casillas, iyi yer tuttu ve gol izni vermedi.
 
Real Madrid, yediği golden sonra hücumda biraz daha istekli göründü. Illaramendi'nin oyuna girişiyle orta alanda üstünlüğü alan Şimşekler, yeniden farkı üçe çıkarmakta zorlanmadılar. 66. dakikada Marcelo'nun derinlemesine pasında ceza sahasında topla buluşan Bale, dar açıdan çektiği şutla farkı yeniden üçe çıkardı: 1-4. Oyuna sonradan giren bir başka isim olan Isco da skora direkt etki etmeyi başardı. Sol kanattan içeri kat eden Isco'nun ara pasında hareketlenen Bale, bomboş durumda ceza sahasında kaldı ve düzgün bir vuruşla Lux'u avlamayı başardı: 1-5.
 
Bu golden üç dakika sonra savunmada topla çok oynayan Diakite'den James topu kaptı ve Ronaldo'ya pasını çıkardı. Portekizli oyuncu da sert bir şutla kendisinin üçüncü, takımının altıncı golünü attı: 1-6. Deportivo mücadele etmeyi bırakmadı. 84. dakikada sağ kanattan Cuenca'nın yaptığı ortayı iyi bir kafa vuruşuyla tamamlayan Toche, takımının ikinci golünü kaydetti: 2-6. Oyuna sonradan giren Javier Hernandez, 87. dakikada Isco'nun uzun pasını gelişine sert bir voleyle tamamladı ve Real Madrid formasıyla ilk golünün altına imza attı: 2-7. Duraklama anlarında Marcelo'nun pasını alan Hernandez, ceza sahası dışından sert bir şut çekti. Savunmadan seken top kaleciyi yanıltarak ağlara gitti. Hakem bu golün ardından maçı bitiren düdüğünü çaldı.
 
Bu skorla Real Madrid, puanını 6'ya yükseltti. Deportivo ise 4 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...