Tgrt Haber
05 May 2019 19:37

Real Madrid evinde hata yapmadı

İspanya La Liga'nın 36. haftasında Real Madrid, bu maça kadar 1 golü olan Mariano'nun 2 gol attığı maçta Villarreal'i 3-2 mağlup etti ve 2 hafta sonra kazandı.

Real Madrid evinde hata yapmadı
Real Madrid,

İspanya La Liga'nın 36. haftasında Real Madrid Villarreal ile karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadeleyi Real Madrid 3-2'lik skorla kazandı.

 Real Madrid'e galibiyeti getiren goller, 2. ve 49. dakikalarda Mariano ile 40. dakikada Vallejo'dan geldi. Mariano bu gollerle birlikte ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Villarreal'in sayılarını ise 11. dakikada Moreno ve 90+3. dakikada Costa kaydetti.

 Bu sonucun ardından 2 maç sonra kazanan Real Madrid 68 puana yükselirken, 4 maç sonra yenilgi yaşayan Villarreal ise 40 puanda kaldı.

 La Liga'nın 37. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'a konuk olacak, Villarreal ise evinde Eibar'ı konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...