Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2015 01:26

Real Madrid koçu, 'Henüz bir şey bitmedi'

Anadolu Efes'in Real Madrid'i devirmesinin ardından koçlar maçı değerlendirdi

Real Madrid koçu, 'Henüz bir şey bitmedi'
real madrid, koç,

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde Real Madrid'i 75-72 yenerek seriyi 2-1'e getirdikleri maçta üst düzeyde bir basketbol oynandığını söyledi.
Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ivkovic, Real Madrid'le play-off serisinde daha önceki iki maça göre çok daha farklı bir karşılaşma oynadıklarını kaydetti. Sırp başantrenör, şunları söyledi:
"İki takım arasında sahada oynanan basketbol gerçekten çok iyiydi. Play-off'lara yakışacak şekilde çok üst düzeyde bir basketbol oynandı. Bu maç, play-off'ta oynanan iki maça göre daha değişikti. Real Madrid maçın başında çok kolay sayılar buldu. Kuşkusuz ki, Avrupa Ligi'nde en hızlı ve saldırgan hücum eden takım Real Madrid. İkinci periyotta belki de sezon içinde gösterdiğimiz en iyi savunma performansını gösterdik. Bu, bizim maça tutunmamıza sebep oldu."
Dördüncü periyotta maçı kontrol etmekte zorlandıklarını vurgulayan Ivkovic, "Karşınızda Real Madrid gibi üst düzey, özellikle buraları çok iyi oynamayı bilen bir takım olduğunda maçın kontrolünü sağlamak çok zor oluyor. Real Madrid daha önce de söylediğim gibi çok üst düzey ve çok tehlikeli bir takım. Özellikle dördüncü periyotta kolay sayılar kaçırdık. Maçın belki de en güzel tarafı, Janning'in son saniyede köşeden bulduğu üçlüktü. Bizim açımızdan maçın en iyi anıydı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Tecrübeli başantrenör, serinin dördüncü maçının da çok farklı geçeceğini düşündüğünü belirterek, "Takımıma soyunma odasında perşembe günü için hazır olmamız gerektiğini söyledim. Karşımızdaki rakibimizin tehlikeli olduğunu bilip, onlara saygı duymalıyız. Diğer yandan bugün taraftarımıza değinmek istiyorum. Gerçekten bizi çok iyi desteklediler. Çok tutkulu bir taraftar vardı. Perşembe günü de aynı şekilde bizi destekleyeceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Maçın son periyotlarında lacivert-beyazlı takımın düşüş yaşamasıyla ilgili bir soruya ise Ivkovic, "Real Madrid'te oynayan oyuncular, 4-5 sezondur birlikte forma giyiyor ve çoğunun NBA tecrübesi var. Real Madrid karşısında alınan bir zaferden sonra problemler hakkında konuşmak bana çok saçma geliyor" cevabını verdi.

- Real Madrid cephesi
Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, Anadolu Efes'i aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.
Anadolu Efes karşısında maça iyi başladıklarını anlatan Laso, "Ancak Anadolu Efes, geri gelmeyi başardı. Savaşmaya da devam ettiler. Geri gelmek için her şeyi yaptık, ama başaramadık. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Biz Dörtlü Final'e çıkmak için savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Laso, son saniyede kaybettikleri maçı bir an önce unutmaları gerektiğini de dile getirerek, "Perşembe günü zafer için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...