Tgrt Haber
08 Mart 2016 22:53

Real Madrid Roma'yı 2 farkla geçti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid sahasında Roma'yı ağırladı.

Real Madrid Roma'yı 2 farkla geçti
real madrid, ronaldo, roma,

İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanan Los Galacticos sahaya Navas, Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, James, Modric, Bale ve Ronaldo 11'iyle çıktı. Roma ise Szczesny, Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne, Pjanic, Keita, Salah, Perotti, El Shaarawy ve Dzeko 11'iyle deplasmanda çeyrek final aradı. Maça iki takımda kontrollü başlarken ilerleyen dakikalarda Real Madrid deyim yerindeyse sazı eline aldı.

6. dakikada Danilo'nun yerden pasına gelişine Ronaldo'nun vuruşunda top savunmadan sekip Romalı Zukanovic'in koluna çarptı. Real Madrid penaltı beklerken hakem 'devam' dedi. 8'de Real Madrid etkili geldi. Sol kanattan Bale'in içeriye çevirdiği topa Marcelo yatarak vurdu ancak meşin yuvarlağı yandan auta yolladı. 11. dakikada 5 Romalı arasında yerde kalan Ronaldo frikikte topun başına geçti. Ancak Portekizli yıldız topu farklı şekilde dışarı gönderdi.

İkinci yarıya Real Madrid çok etkili başladı. 48'de Pepe'nin arka direğe ortasında bomboş durumdaki Ronaldo'dan önce Zukanovic topu kornere gönderdi ve mutlak bir golü önledi.50'de Roma ceza sahasında inanılmaz bir karambol oluştu. Ronaldo'nun pasında Marcelo vuruşunu yaptı ancak defans gole izin vermedi, dönen topta Marcelo, Ronaldo'yu gördü. Portekizli yıldızın vuruşunda bir kez daha savunmadan dönen topu James Rodriguez önünde buldu. Kolombiyalı'nın şutunda bu kez de kaleci Szczesny gole izin vermedi. 61'de Bale'in yerine oyuna giren Lucas Vazquez, 3 dakika sonra asisti yaptı ve Ronaldo attığı golle Real Madrid için çeyrek final kapısını tamamen araladı.

Golden sonra rahatlayan Real Madrid, 67'de Ronaldo'nun asistinde James'in dar açıdan attığı golle Roma karşısında farkı ikiye çıkardı: 2-0.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...