Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2017 16:01

Real Madrid, Valencia ile berabere kaldı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 2. haftasında Real Madrid iç sahada Valencia ile 2-2 berabere kaldı.

Real Madrid, Valencia ile berabere kaldı
real madrid,,valencia,

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 2. haftasında Real Madrid iç sahada Valencia ile 2-2 berabere kaldı.

Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda 10. dakikada Marco Asensio ile 1-0 öne geçti. Valencia, 18. dakika Carlos Soler'in golüyle skoru eşitlerken, ilk yarı 1-1 sona erdi.

77. dakikada Rodrigo Moreno Machado'nun oluşturduğu pozisyonda topu ağlara gönderen Geoffrey Kondogbia, Valencia'yı 2-1 öne geçirdi. Real Madrid'in 21 yaşındaki futbolcusu Asensio, 83. dakikada bir kez daha rakip fileleri havalandırarak, takımına beraberliği getirdi. İlerleyen dakikalarda Real Madrid, Karim Benzema ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 sona erdi.

Ligde ilk beraberliğini alan iki takım da dörder puanda kaldı. Real Madrid'de kart cezalısı olan Cristiano Ronaldo maçı tribünden izledi.

Öte yandan, La Liga'da 2016-2017 sezonunun lig şampiyonu olan Real Madrid'e kupası maç öncesinde verildi. Şeref tribününde yapılan törende, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Juan Luis Larrea şampiyonluk kupasını Real Madrid 1. takım kaptanı Sergio Ramos ve 2. takım kaptanı Marcelo'ya verdi. Ramos ve Marcelo daha sonra kupa ile takım arkadaşlarıyla sahada fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...