Tgrt Haber
14 Nisan 2021 23:56

Real Madrid, yarı finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Liverpool ile Real Madrid kozlarını paylaştı. İlk maçı evinde 3-1 kazanmanın avantajıyla Anfield'a gelen İspanyol ekibi, 0-0 biten mücadelenin ardından adını yarı finale yazdıran takım oldu.

Real Madrid, yarı finalde
liverpool

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid, ilk maçta 3-1 yendiği Liverpool ile deplasmanda golsüz berabere kalarak adını yarı finale yazdırdı.
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid'e 3-1 mağlup olan Liverpool, rövanşta rakibini Anfield Stadyumu'nda konuk etti. Ozan Kabak'ın da forma giydiği mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ev sahibi ekip gol için baskısını artırsa da Madrid ekibi kalesini gole kapadı ve 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla İspanyol temsilcisi bir üst tura yükseldi.
Maça ilk 11'de başlayan Liverpool'un Türk yıldızı Ozan Kabak ise 60. dakikada yerini Jota'ya bıraktı.
Real Madrid, yarı finalde Chelsea ile karşılaşacak.

Manchester City, Dortmund'a şans tanımadı

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Manchester City, Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u ilk maçtaki skorla 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Borussia Dortmund, sahasında Manchester City'yi konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Alman ekibi 15. dakikada Jude Bellingham'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya umutlu başlayan Dortmund'un hayalleri 55. dakikada yıkıldı. İngiliz ekibi Mahrez'in penaltı golüyle eşitliği yakaladı. Ardından 75. dakikada Bernardo Silva'nın pasında topla buluşan Philip Foden City'yi 2-1 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda iki takımın ataklarından gol sesi çıkmayınca Manchester City tur vizesini alan ekip oldu. Yarı finalde Manchester City, Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile oynayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...