Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2015 12:47

Real Madrid'e büyük tepki

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Schalke 04 karşısında aldığı 4-3'lük yenilgi ülke basınında 'utanç verici' sonuç başlıkları ile değerlendirildi.

Real Madrid'e büyük tepki
real madrid,şampiyonlar ligi,eleştiri,shalke maçı,

Real Madrid'in Kral Kupasında Atletico Madrid karşısında elenmesinden sonra La Ligada da Atletico Bilbao'ya yenilerek liderliği uzun süre sonra Barcelona'ya kaptırması okları İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye çevirdi.
Ancelotti'yi " Soft coach" yumuşak hoca olarak niteleyen İspanyol basını İtalyan teknik adamın Real Madridli futbolculara karşı yeterince sert olmamakla suçladı. Carlo Ancelotti ise bu suçlamalar karşısında "beni sert olmamakla suçlayan çevreler hocalığım dönemimde kazandığım kupalara baksınlar. Onların hepsini bu karakterimle elde ettim" sözleri ile kendini savundu. Ancelotti Schalke maçı sonrası kendisini ve futbolcuları ıslıklayan taraftarlara da hak vererek " Taraftarların ıslıklarını hakkediyoruz çünkü kötü oynuyoruz. Bu protestolar umarım iler ki maçlarda bizi daha fazla motive eder" açıklaması yaptı.
Schalke 04 karşısında 2 gole atarak takımın yoluna devam etmesinde büyük rol oynayan Cristiano Ronaldo ise elde edilen 4-3 lük mağlubiyeti "kendimizden utanmalıyız" sözleri ile yorumladı. Ronaldo gazetecilere "artık benim ağzımdan sezon sonuna kadar hiçbir söz çıkmayacak" açıklaması da yaparak gelen eleştirilere hak verdiğini belirtti.
Marca gazetesi " Bernabeu stadında panik" başlığını kullanarak stat da duyulan ıslıklamaların tarihi bir ana işaret ettiğini ve Real Madrid'in tarihte hiç bu kadar sert protestolara sahne olmadığını yazdı.
As gazetesi ise "Islıklar altında bir üst tura " başlığını atarak bu gidişe dur demenin zamanının geldiğini belirtti. Gazete Real Madrid başkanı Florentino Perez'e de bir çağrıda bulunarak " elini masaya vur" dedi.
Sport gazetesi de başlığına " Bu sonuç bana utanç veriyor" sözlerini taşıdı. Gazete, taraftarların ıslıklamalarını da haklı bularak birilerinin artık sorumluluğu alması gerektiğine işaret etti.
El Mundo Deportivo gazetesi: " Saçmaladın Real Madrid" başlığını kullandı. Gazete ayrıca Real Madrid'li futbolcuları karakterden uzak futbolcular olarak niteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...