Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Nisan 2019 11:06

Recep Niyaz durmuyor!

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Abalı Denizlispor'da orta saha oyuncusu Recep Niyaz bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle yeşil-siyahlı takıma büyük katkı sağlıyor.

Recep Niyaz durmuyor!
recep niyaz,

Son olarak Adanaspor deplasmanında rakip fileleri 2 kez sarsan Recep, toplam gol sayısını 11'e çıkardı. Başarılı futbolcu 4 de asist yaparak takımının bulduğu 15 gole direkt katkı sağladı.

Kariyerinin en parlak dönemini geçiren 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Çaykur Rizespor'da olduğu gibi altyapısından yetiştiği Denizlispor'u da Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Recep, kendisi gibi 11 golü bulunan santrfor Mehmet Akyüz'le birlikte takımın en skorer iki oyuncusundan biri konumuna geldi. Recep Niyaz, Denizlispor'dan 2010 yılında henüz 15 yaşındayken Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...