Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ekim 2014 10:19

Rıdvan Dilmen'den ağır eleştiri!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği karşısında tutuk futbol oynayan Fenerbahçe‘yi eleştirdi. İşte ünlü spor yorumcusunun sözleri:

Rıdvan Dilmen'den ağır eleştiri!
rıdvan dilmen,fenerbahçe,gençlerbirliği,futbol eleştiri,

Maçta üstün oynayan takım Fenerbahçe’ydi. Gençlerbirliği maç boyunca girdiği tek pozisyonda golü buldu. Buna karşılık Fenerbahçe, olağanüstü konsantrasyonu yüksek, coşkulu ama bir o kadar da gergin, sanki ligin bitmesine az kalmış bir havası vardı. Fenerbahçe, bugün plansız programsız bir oyun, kaos futbolu oynadı.
Fenerbahçe’nin ilk 11'ini yıllar boyunca Pazartesi gününden bilirdik. Bu sezon oynadığı 7 müsabaka oyuncu istirkrarı yok. Bunu sakatlıklar dışında söylüyorum. Diego oynadı vazgeçildi, Emenike oynadı vazgeçildi. Bu özelliği bu sezon Fenerbahçe kazandı.
Tribünlerdeki gerginlik teknik adam ve oyuncular arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor. Samandıra’da bir problem var. Ama İsmail Kartal’dan ama yabancı oyunculardan kaynaklanıyor, bilmiyorum ama bir problem var. Fenerbahçe’de organize bir oyun yok. Tamamen psikolojik şartlardan dolayı bu organizasyonunu kaybetti. Fenerbahçe en sıkıntılı olduğu 3 Temmuz sürecinden sonra da böyle organizasyonsuz değildi.
Bu maç deplasmanda olsa Fenerbahçe’nin işi zordu. Allah’tan 2. gol erken geldi. Tribünler 2'ye bölündü. Bir taraf Aziz Yıldırım – İsmail Kartal karşıtı. Diğer taraf aman öyle yapmayın diyor. Fenerbahçe tribünlerinde protesto potansiyeli var. Fenerbahçe tribünleri patlamaya hazır bomba gibi.
Bu konuda eleştirilebilirim ama savunma oyuncuları ceza alanı içinde rakibe dokunmasın, yoksa penaltı oluyor. Hakan pozisyonda ağır kaldı, Alper bir adım fazla attı. İnandırıcılığı gidiyor penaltının. İkinci penaltı ise net penaltıydı.Taraftar İsmail Kartal’a sahip çıksın. İsmail Kartal, yapamayacağını anladığı zaman gider. Ben de gittim. Ben İsmail’in Kartal’a gözlerinin yaşardağını daha görüntü gelmeden anladım. İsmail Kartal, sözleşmeye imza atarken daha ne kadar para alacağını konuşmamıştır. Taraftar sahip çıksın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...