Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Eylül 2014 11:14

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam karşı karşıya gelen Beşiktaş- Asteras maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu
rıdvan dilmen, beşiktaş asteras maçı,

Rıdvan Dilmen'in yorumu şöyle; Hakikaten futbol oyunu adamı delirtir... Dün muhteşem başlayan bir maç izledik. Öyle ki Beşiktaş karşısında Asteras takımının puan alma şansı hiç yoktu. Beşiktaş kapanan bir takıma karşı ne yapması gerekiyorsa yaptı. Sıfıra indi, göbekten ikiye birlerle girdi ve böyle de golü buldu. Sağ kanatta Gökhan, Mustafa Pektemek, Olcay, Oğuzhan pozisyona girdi. Her türlü hücum aksiyonları yapıldı. Mevcut oyuncu kalitesi zaten rakibinin çok üstündeydi. Rezalet ve ağır bir zemine rağmen oyuncuların coşkusu iyi futbol oynama arzusu üst düzeydeydi. Hatta izlerken bile rakibin gücü ne olursa olsun Beşiktaş takımı Avrupa'da iş yapar diyorum. Maç uzun süre 1-0 devam edince de hiç inanmadığım (atamazsan atarlar) kuralı devreye girdi. Öyle bir dakikada gol attılar ki hakem sadece 2 dakika uzatma verdi ve güzel futbol oynayan, bize zevk veren Beşiktaş, şu maçtan 2 puan kaybederek çıktı.
Gerçekten şaka gibi. Bunları yazarken Oğuzhan ve Bilic'le ilgili birşeyler söylemek gerek. Oğuzhan'ın sakatlık problemi yoksa ve o yüzden çıkmadıysa hatta antrenmansız olduğu için yorulduysa dahi Oğuzhan, Beşiktaş'ta kenardan tabela gösterilecek en son adam. Oğuzhan'lı Beşiktaş'ı düşünelim bir de Oğuzhan'sız oynanan bölümü ve Rize maçını. Oğuzhan'ın olmadığı dakikalarda veya oyunlarda sadece forvette koşu yapan oyuncular değil, bütün takım etkileniyor. Günümüzde bir oyuncu takımı bu kadar etkilemez, etkilememeli ama Oğuzhan; Olcay'ın, Gökhan'ın, Mustafa'nın hücumda, arkada Veli'nin, Atiba'nın Sivok'un, sağ bekin sol bekin herkesin yardımcısı. Oğuzhan oynamadığında Beşiktaş çok etkileniyor. Dün de bunu gördük. Oğuzhan'ın bireysel pasları kadar oyunda kalışı Beşiktaş'taki tüm oyuncuların güvenini artırıyor. Ama ona da bir eleştirim var: Senin tek problemin fizik. Dün fizik olarak kötü değildin. Sen farklı yeteneklere sahip bir oyuncusun. Kazanılabilecek küçük bir problemin var o da kuvvet. Bunu çalışarak halledeceksin. Beşiktaşlılar hiç üzülmesin, bu Beşiktaş böylesine puanlar kaybedebilir ama bu gruptan çıkma ihtimali yüksek, ligde de zirveye oynayacak karaktere sahip. Tek şart Bilic ile Oğuzhan gerekirse aynı evde kalacaklar. Gerekirse Oğuzhan'ın üstünü örtecekler onu pamuklara saracaklar ve bir an önce de Olimpiyat Stadı'ndan kurtulacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...