Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2014 09:22

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri

Tecrübeli futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın İzlanda'ya 3-0 kaybettiği karşılaşmayı canlı yayında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri
rıdvan dilmen,fatih terim,amilli takım,milli takım,eleştiri,

Canlı yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Dilmen maç hakkında şu yorumları yaptı; "Uzun yıllardır görmediğimiz kadar kötü bir oyun oldu. Çok ama çok farklı yönlerini gördüm İzlanda'nın. Kendine güveni olan bir takım. Güçlü. Kenar bekleri ve 10 numaraları müthiş. İzlanda'yı Almanya gibi anlatırken biz de buna izin verdik. Belirgin bir şablonumuz yok. 4'lü mü oynayacağız, 5'li mi belli değil. Danimarka maçındaki şablonu beğenmiş Fatih Hoca ve karar vermiş. Ama savunmanın önünde oynayan isimler benzer isimler. Aynı zamanda Caner ve Gökhan da çok çabuk kucağa düştü. "
"İzlanda savunmada hiç zorlanmadı. Biz de hiçbir şey yapmadık. Burak'ın tek pozisyonu var. Rakibin kaçırdıkları var. 3 gün 3 gece oynansa İzlanda kazanırdı. Problem İzlanda'nın çok iyi olmasının yanı sıra bizim de çok kötü olmamızdı. Bireysel, takım ve fiziksel anlamda İzlanda'nın gerisinde kaldık." "3'lü oynamak kolay bir şey değil. Ömer Toprak 4'lü oynayan bir stoper. Mehmet Topal Fenerbahçe'de 4'lü oynayan bir savunmanın önünde oynuyor. Bir anda böyle bir organizasyona geçemezsiniz. Kulüp takımı olmanız gerek. Çok uzun bir süreç. Çalışmadan oynadığımız bir sistemin problemini yaşadık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...