Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2018 22:39

Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu!
rıdvan dilmen,,kırmızı kart,,yorum,

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Galatasaray - Antalyaspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu. 
 
'Antalyaspor fark atmaya gelmiş'
 
Dilmen, ilk yarısının Galatasaray'ın 3-0 üstünlüğü ile sona eren maç için şunları söyledi: 
 
"Türk Telekom’da özellikle Terim takımları ilk 15 dakika etkilidir. Beklendiği gibi etkili başladılar. Maçtan evvel arkadaşlarım "zor maç falan olur" dediler, yok dedim Galatasaray iç sahada zorlanmaz. Beşiktaş, Karabük maçıyla benzer. 4-5 olurdu o maçta da ilk yarıda. Hamza hocanın takımı buraya Galatasaray'ı yenmeye değil fark atmaya gelmiş. 0-0'ken dahi açık oynamaya gelmişler. Maçın başında golü yediler. İkinci golde atak yaparken sağdaki oyuncuya vermediler, golü yediler."
 
'Galatasaray zor gözüken maçı...'
 
"Savunma arkasına ofsayta düşürmeden paslar atabilen Belhanda gibi oyuncuları var. Buralara koşu yapabilen Rodrigues ve Feghouli var. Şimdi hoca Kasımpaşa maçının zor geçeceğini bildiği için Feghouli'yi çıkarır Sinan’ı alır."
 
"Galatasaray kendi karakterini oynadığı iki hızlı bekle birlikte gösteriyor. Mariano kart sınırında. Donk’ta ısrar ediyor hoca Selçuk’u biraz daha ofansta kullanmak için. Zor gözüken maçı ilk yarıda bitirdi. Geçen hafta gelen fırsatı bir kere tepersiniz ikincide lider oluyorlar. Şu anda da 46 golle en yakın rakibinin 5-6 golü önündeler."
 
Rıdvan Dilmen'den Gomis yorumu
 
"Gomis’in attığı goller benzer. İlk golü yine solla tavana vurdu. Açıyı çok iyi alıyor. Genelde üst vurmasında fayda var. Tabii ki plase önemlidir ama stili ve pozisyon alması çok iyi."
 
"Belhanda lider özellikli ama burada pek istikrar yakalayamadı. Terim de böyle oyuncuları sever. Tahminim Feghouli ve Belhanda’da ısrar edecektir."
 
'Hamza Hoca değişiklik için 7-0'ı mı bekleyecekti?'
 
"Nagatomo çok iyi. Devamlılığı yüksek. Mecburiyetten alındı ve hücumu destekliyor. İlk maçındaki görüntüsünden çok daha iyi."
 
"40’ta 2 değişiklik yaptı Hamza Hoca, 7’yi mi bekleyecekti?  Bence yanlış yapmadı. İki tane olması da normal. 4 tane de adam değiştirse oyun değişmezdi ama. Antalya kafa olarak geçtiğimiz yılın çok çok çok uzağında."
 
İkinci yarı değerlendirmesi!
 
"Antalya'da Maicon'un atılması lazımdı. G.Saray'ın iki pozisyonuna penaltı verilmeliydi. Maç 0-0 olsa hakem çalabilirdi. Maç 3-0 idi. Belhanda'nın kırmızı kartında ikinci sarı kart ağırdı.Gördüğümüz kadarıyla Belhanda'nın 2. sarı kartı gereksiz. Muallakta kaldı. Küfür ettiyse, hakaret ettiyse, direkt kırmızı olmalı. Gördüğüm kadarıyla değil." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...