Tgrt Haber
02 Kasım 2017 17:41

Rıza Kayaalp'ten asker ve polislere moral ziyareti

Milli güreşçi, Siirt Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile 3. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek polis ve askerlere moral verdi.

Rıza Kayaalp'ten asker ve polislere moral ziyareti
Rıza Kayaalp,

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Siirt Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile 3. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek polis ve askerlerle bir araya geldi.

Rıza Kayaalp, ziyaretle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Asker ve polislerimiz, bizler için, gece gündüz demeden, vatanımızın her bölgesinde teröre karşı mücadele veriyor. Güvenlik güçlerimiz gönderdeki bayrağımızı dalgalandırmak için çalışıyor, bizler de İstiklal Marşımızı söyletmek için çalışıyoruz. Bu güç ve birliktelikle daha büyük başarılara imza atacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini, bol bol sohbet ederek dertleştiklerini kaydeden Rıza, "Bu tür ziyaretlerle polis ve askerlerimizin morallerinin daha da yükseleceğine inanıyorum. Ayrıca bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...