Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 06:45 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Rizespor ile Galatasaray, Oğulcan için yine kapıştı

Rizespor Başkanı Tahir Kıran, dün düzenlediği basın toplantısında Oğulcan Çağlayan’ın Galatasaray’a transfer sürecini anlattı. Burak Elmas’ı defalarca aradığını belirten Kıran, önlerine gelen sözleşmeyi Sevr’e benzetti.

Rizespor ile Galatasaray, Oğulcan için yine kapıştı
rizespor,galatasaray,oğulcan çağlayan,transfer,tahir kıran,burak elmas

Tahir Kıran: Oyuncular konusunda anlaştık, önümüze bir dosya geldi ki sanki Sevr Antlaşması! Galatasaray’ın limiti açılacak, bize bir şey yok. Tahkim’i şikâyet etmediler!

SEVR ANLAŞMASI GİBİ SÖZLEŞME

Rizespor Başkanı Tahir Kıran, dün bir basın toplantısı düzenleyerek Oğulcan Çağlayan’la ilgili süreci anlattı. İşte Kıran’ın sözleri: “Galatasaray ile Yunus Akgün, Atalay Babacan, Ali Yavuz Kol ve 450 bin avro karşılığında anlaşmaya varmıştık. Biz daha sonra futbolcularla da anlaştık. Sonrasında önümüze öyle bir sözleşme geldi ki sözleşme değil sanki Sevr Antlaşması… Sözleşmeye göre Galatasaray’a transfer girdisi olacak ve transfer limiti açılacak. Rizespor’un limiti ile ilgili ise bir şey yok...”

YALANDAN YERE GÜNDEM OLUŞTURUYORLAR

“Ayrıca alacağımız oyunculara gelen her resmî teklifi önce Galatasaray’a soracağız. Ağır maddeler… Tahkim Kurulu üyeleriyle ilgili yapılmış bir şikâyetleri yok. Yalandan yere gündem oluşturuyorlar. Rezan Epözdemir kendi şovunu yapıyor. Burak Elmas’ı defalarca aradım telefona çıkmadı. Israr etme sebebimiz oyuncuları maça yetiştirmekti. Limak, Galatasaray’ın da sponsoru. Biz artık sadece alacağımız olan 1,2 milyon avro ve 560 bin TL’yi istiyoruz. Hakkımızı savunuyoruz…”

G.SARAY’DAN CEVAP GECİKMEDİ: TAHKİM’DEN SİZE NE?

Rezan Epözdemir: Biz Tahkim’i şikâyet ettik, belgesi de var. Bir şikâyet dosyasını şüphelilerden daha fazla merak etmek, adliyelere gidip aramak şaşırtıcı gerçekten…

AKIL TUTULMASI

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir’in sözleri ise şöyle: “Sayın Tahir Kıran’ın açıklamaları gerçek dışı ifadeler. Tahkim Kurulu üyelerini şikâyet edeceğimizi söyledik ve yaptık. Belgesi de var. Başsavcılık kaşesi ve dosya numarası da görülüyor belgede. Bir yandan Tahkim şikâyeti yok deyip ardından protokole Tahkim şikâyetinden vazgeçin demek garabettir, akıl tutulmasıdır. Yalandan demeci kimin verdiğine şimdi şahit olduk. Bu belgeyle birlikte kimin şov yaptığı ortaya çıktı…”

PARA FALAN ÖDEMEYİZ

“Bir şikâyet dosyasını şüphelilerden daha fazla merak etmek, adliyelere gidip bulmaya çalışmak şaşırtıcı gerçekten. Tarihe not düşün, bugün itibarıyla bu dosya takipsizlikle sonuçlanacaktır artık. 1- AİHM’e başvuruyoruz. 2- Rizespor’a para falan ödemeyeceğiz. Ne olacak biliyor musunuz? UEFA’dan gelen para TFF tarafından kesilecek ve ödenecek. Biz de Yargıtay’daki dosyamızı hukuken yasal çerçevede takip edeceğiz. Yasal faiziyle birlikte TFF’den iadesini isteyeceğiz…”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...