Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2014 10:56

Robben itiraf etti, 'Kendimi yere attım'

Arjen Robben maçın ilk yarısındaki tartışmalı pozisyonda hakemi aldatmaya çalıştığını itiraf edip, uzatmalardaki pozisyon için ise 'penaltıydı' yorumunu yaptı.

Robben itiraf etti, 'Kendimi yere attım'
dünya kupası, robben, hollanda, meksika, penaltı pozisyonu,

Meksika karşısında sergilediği performansla maçın yıldızı olan Arjen Robben çom tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili itirafta bulundu. Uzatma dakikalarında onun yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem beyaz noktayı göstermiş, topun başına geçen Huntelaar çeyrek final kapısını açan golü kaydetmişti. Robben burada Marquez'in kendisine teması olduğunu ve pozisyonun penaltı olduğunu savundu. Deneyimli oyuncu ilk yarıdaki tartışmalı pozisyonda ise kendisini yere bıraktığını söyledi, "Bu yapmamam gereken bir hareketti.  Kendimi yere attım. Bu yüzden herkesten özür diliyorum" diye konuştu.
'Bu hakem evine gitmeli'
Meksika Teknik Direktörü Miguel Herrera ise karşılaşmanın ardından hakeme büyük tepki gösterdi. Portekizli hakem Proença'ya yüklenen Herrera, "Rakip takımla aynı kıtadan bir hakemi bu maça atıyorsunuz. Ne beklenebilirdi ki? Şimdi biz evimize dönüyoruz. Umarım en azından bu adamın da bizim gibi evine döndüğünü görürüz" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...