Tgrt Haber
28 May 2016 17:24

Roberto Carlos, ‘Caner çok iyi bir oyuncu’

Teknik Direktör Roberto Carlos, Inter'e transferi gündemde olan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin için, 'Çok iyi bir oyuncu. Ancak İtalya'ya gelecek ve Türkiye'den daha farklı bir futbol anlayışıyla karşılaşacak' dedi.

Roberto Carlos, ‘Caner çok iyi bir oyuncu’
Caner Erkin, fenerbahçe, inter, Roberto Carlos

Milano'da oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali'ni izlemek için Milano'da bulunan Inter, Real Madrid ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Roberto Carlos bir İtalyan televizyonunun sorularını yanıtladı.
Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane için "Dünyada en üst seviye 5­6 antrenör varsa Zidane da bunlardan biri" ifadesini kullanan efsane sol bek, adı Inter ile anılan Atletico Madrid Tekik Direktörü Diego Simeone için ise "Atletico'da büyük işler yaptı. Dünyanın önemli kulüpleri onu istiyor. Çünkü çok büyük bir teknik direktör" yorumda bulundu.
Roberto Carlos Inter'le anlaştığı iddia edilen Fenerbahçeli Caner Erkin hakkında sorulan soruya şöyle cevap verdi:
"Çok iyi bir oyuncu. Ancak İtalya'ya gelecek ve Türkiye'den daha farklı bir futbol anlayışıyla karşılaşacak." 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...