Tgrt Haber
05 Nisan 2015 19:23

Roberto Carlos, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı kınadı

Roberto Carlos, Gaziantepspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe takımını taşıyan otobüse yapılan saldırıyı kınadı.

Roberto Carlos, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı kınadı
Roberto Carlos, Akhisar Belediyespor, gaziantepspor, Okan Buruk,

Carlos, "Bu davranış ölümle sonuçlanabilirdi. Psikolojik sorunları olan kişiler tarafından yapılan bu hareketler çok üzücü. Bu olayı yapanlar saklanabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Türk polisinin bunları bulacağına eminim" diye konuştu. Süper Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yenen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberte Carlos, "Benim düşüncem Akhisar Belediyespor'u daha yukarılarda görmek" dedi Gaziantep maçına ilişkin değerlendirmesinde ise Carlos, iyi oyunculardan kurulu bir rakiple ve zorlu bir maç oynadıklarını, maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirtti.

Üst sıraları hedeflediklerinden Mersin ve Konya maçlarından da puanlar hedeflediklerini bildiren Carlos, Ligde 10. sırada yer almalarının kendilerini rahatsız ettiğini dile getirerek, "Benim düşüncem Akhisar Belediyespor'u daha yukarılarda görmek. Ben buna inanarak söylüyorum çünkü bizim takımımız kaliteli futbolculardan kurulu" dedi.

Carlos, gazetecilerin Gekas'ın durumuna ilişkin sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Bazı futbolcuların kadro dışı kalmasında her zaman bir problem vardır. Bu tabi profesyonellikle alakalı değil ama kişisel davranışlarıyla ilgili problem vardır. Benim Gekas hakkında bazı düşüncelerim oldu. Kendisinin bazı hareketlerini beğenmedim, yönetim benim düşüncelerimi onayladı. Gekas şu an kadro dışı. Uzun süredir gol atmama gibi bir dönem atlattı Gekas. Daha çok oyun oynama şansı verdim ama baktım ki gelişme ve düzelme olmadı. Trabzonspor maçındaki hareketleri beni rahatsız etti. Aynı davranışları yönetim de gördü, böyle bir karar aldı. Önemli olan takımdaki atmosfer ve ruh, bunu korumamız gerekir. Futbolcular oynasalar da oynamasalar da birlik içinde olmaları, kafalarını Akhisar Belediyespor için hedeflemeleri lazım."

GAZİANTESPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0'lık mağlubiyetin maçın hakkı olmadığını bildirdi.

Şanssız bir şekilde gol yediklerini, aynı pozisyonda iki oyuncularının sakatlandığını ve değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını kaydeden Buruk, bunun oyun planlarını etkilediğini söyledi.

Deplasmanda oynamalarına rağmen rakiplerini sahalarından fazla çıkartmadıklarını, fazla pozisyona girdiklerini ama karşılığını alamadıklarını ifade eden Buruk, "Rakibimizin hücum anlamında iyi oyunculara sahip olduğunu biliyorduk, bu da ikinci yarı biraz daha ortaya çıktı. Yediğimiz ikinci gol kırılmamıza yol açtı. Akhisar Belediyespor'un usta ayaklarının olması bizim oyun disiplini bozulduktan sonra rakibin galibiyet almasına yol açtı" dedi.

İkinci golde Vaz Te'nin Elyasa'ya faul yaptığını, hakemin bu pozisyona devam dediğini savunan Buruk, bu durumu bazı pozisyonlarda ve sarı kartlarda da yaşadıklarını ifade ederek, herkesin hakkının verilmesini istediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...