Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2015 02:47

Roberto Carlos, 'İyi oynamak yetmiyor'

Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, karşılaşmayı değerlendirdi.

Roberto Carlos, 'İyi oynamak yetmiyor'
roberto carlos, roberto carlos akhisar

Carlos, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk yarıda iyi oynamalarına rağmen kişisel hatalardan 2 gol yediklerini söyledi. İkinci yarıda oyunun rakip sahada geçtiğini belirten Carlos, şu ifadeleri kullandı:

"Vaz Te, Bilal ve diğer oyuncularımızla gol pozisyonları bulduk ama bunları sonlandıramadık. Bazı günler bir kere vurursun gol olur, bazı günler de 7 kez vurursun gol olmaz. Bu maçı 3-0 kazanma şansımız da vardı. Sadece iyi oynamakla maç kazanılmıyor. Büyük takımlar en ufak hatada gol atıyorlar. Ben oyuncularımın performansını kutluyorum, iyi bir oyun sergilediler. Eve üzgün gidiyoruz, kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlara oynarken biraz daha kendinize güvenmeniz gerekiyor. Futbol günümüzde eşit. Tüm takımlarda eşit kalitede futbolcular var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...