Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2014 13:50

Roberto Carlos'a teklif yağıyor

Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı Roberto Carlos, birçok kulübün kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı.

Roberto Carlos'a teklif yağıyor
Sivasspo, Roberto Carlos, tranfer teklifi

Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı Roberto Carlos, İspanya, Fransa, Çin, Dubai ve Katar'dan birçok kulübün kendisiyle çalışmak istediğini söyledi. Sivasspor Kulübü Tesisleri'nde AA muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Carlos, Spor Toto Süper Lig'de takımının geride kalan haftalarda sergilediği performansın çok iyi düzeyde olduğunu belirtti. Takımdaki herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını ve çok puan topladıklarını dile getiren Carlos, "Teknik direktörlüğümün ilk senesinde böyle güzel bir sezon geçiriyor olmak, gerçekten büyük mutluluk. Yarın teknik direktörlüğüm bitiyor olsa bile şu ana kadar yaptığım çalışma benim için çok keyifli" diye konuştu. Carlos, başka kulüplerden teknik direktörlük teklifi alıp almadığının sorulması üzerine, iyi bir iş yapıldığında bazı teklifler gelebildiğini söyledi. Sivasspor'da elde ettiği başarıdan dolayı kendisine transfer tekliflerinin geldiğini belirten Carlos, "İspanya, Fransa, Çin, Dubai ve Katar'dan gelen teklifler var.
İnsanlar benimle irtibata geçiyor. Bu şekilde haberler de çıkıyor ama şu an için buradayım" dedi. Tekliflerden birinin milli takım, diğerlerinin ise kulüp düzeyinde olduğunu aktaran Carlos, resmi bir teklif gelene kadar bunları fazla önemsemediğini vurguladı. Çalıştırmayı hayal ettiği bir takım veya milli takım olup olmadığının sorulması üzerine Carlos, futbolda profesyonellerin takım seçme gibi bir lüksü olmadığına dikkati çekerek, kariyerini başarılı şekilde sürdürmek ve futbolculukta olduğu gibi teknik direktörlükte de dünya çapında başarı yakalamak istediğini söyledi.
Roberto Carlos, Sivasspor'u ve Sivas'ı çok sevdiğini, burada çalışmaktan keyif aldığını belirterek, "Sivasspor ile 1 yıl daha kontratım var ve devam etmek istiyorum" ifadesini kullandı. Kırmızı-beyazlı ekipteki görevine gelecek sezon devam etmesi durumunda 6-7 oyuncu transfer ederek kadroyu güçlendirmek istediğini dile getiren Carlos, hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Carlos, bu sezon kaybetmemeleri gereken maçlarda puan kayıpları yaşadıklarına işaret ederek, "Bu puanları kaybetmeseydik şu an ikinci bile olabilirdik ve Şampiyonlar Ligi'ne giderdik. Bu kalitede bir takımımız var. Bunun üzerine biraz daha takviyede bulunursak şampiyon olmamız gayet olası bir durum. Ben zaten buraya şampiyonluk için geldim, ikincilik pozisyonu bile benim için yeterli değil" şeklinde konuştu. Bu arada, AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Roberto Carlos'a, 10 Nisan'da antrenman sırasında futbolcular tarafından düzenlenen Brezilya usulü sürpriz doğum günü kutlaması sırasında çekilen fotoğraflarının yer aldığı albümü hediye etti. Carlos, doğum günü fotoğrafları için Coşkun'a ve AA ekibine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...