Tgrt Haber
16 May 2015 01:48

Roberto Mancini 'Toure bizim Pirlo'muz olur'

İtalyan çalıştırıcı takımına kendi Andrea Pirlo'sunu aradığını ve bunun için Toure'nin ildeal isim olduğunu söyledi

Roberto Mancini 'Toure bizim Pirlo'muz olur'
mancini, toure,

İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester City'nin deneyimli orta saha oyuncusu Yaya Toure'yi takımında görmek istiyor. Fildişi Sahilli oyuncunun menajeri Dimitri Seluk yaptığı açıklamada %0 ihtimalle Toure'nin önümüzdeki sezon Etihad Stadı'nda forma giymeyeceğini belirtmişti. Gazetecilere verdiği demeçte Toure'nin harika bir oyuncu olduğunu söyleyen Mancini, "Pirlo geçtiğimiz 15 yılın en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Milan'dan ayrılıp Juve'ye gittiğinde birçok kişi onun yanlış tercih yaptığını düşünmüştü, ancak Juventus iyi bir iş çıkarttı. Eğer bizde onun gibi bir oyuncu bulursak hemen alırız. Önemli oyuncular 32-33 yaşında bile fark oluşturabiliyor. Bu isim Toure olabilir. O harika bir oyuncu ama şu an City'nin oyuncusu. İleride neler olur göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynayacakları Juventus maçına da değinen Mancini, "Juventus maçı zorlu geçecek çünkü finale ulaşmaları onlara büyük moral getirdi. İki takım arasındaki rekabet sahaya yansımalı çünkü bana göre bu oyuna zevk katacaktır." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...