Tgrt Haber
27 Ocak 2019 21:17

Robin Van Persie şov yaptı

Hollanda Eredivisie'nin 19. hafta mücadelesinde Nefret Derbisi olarak adlandırılan maçta, Feyenoord, sahasında Ajax'ı ağırladı. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Robin Van Persie'nin yıldızlaştığı maçta Feyenoord rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla devirdi. .

Robin Van Persie şov yaptı
robin van persie,,ajax,,feyenoord,

Feyenoord-Ajax maç sonucu: 6-2Hollanda Eredivisie'nin 19. hafta mücadelesinde Feyenoord, De Kuip Stadyumu'nda Ajax'ı ağırladı. Hollanda'nın 'Klassieker' diye bilinen ezeli rekabetinde Feyenoord güldü. Ev sahibi ekip Robin van Persie'nin 2 gol attığı maçta Ajax'ı 6-2 yendi.

Konuk ekip 8. dakikada Lasse Schone'nin golüyle 1-0 öne geçti. Jens Toornstra ve Steven Berghuis'in golleriyle Feyenoord 2-1'i buldu. 33'te Hakim Ziyech skoru 2-2 yaptı. Robin van Persie, 42. dakikadaki golüyle takımını öne geçirdi ve Feyenoord ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. 56. dakikada Robin van Persie bir kez daha sahneye çıkarken; 75. dakikada Tonny Vilhena'nın golüyle Feyenoord skoru 5-2 yaptı. Maçta son sözü 84. dakikada Yassine Ayoub söyledi ve maç 6-2 Feyenoord'un üstünlüğü ile sona erdi.

Geçen hafta Heerenveen ile sahasında 4-4 berabere kalan Ajax, 1959'dan bu yana ilk kez Hollanda Ligi'nde üst üste 2 maçta kalesinde 4 ve üzeri gol gördü. Robin van Persie ise 'Klassieker' olarak bilinen derbide bir maçta 2 gol atan en yaşlı futbolcu oldu.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...