Tgrt Haber
25 Temmuz 2015 01:11

Robin van Persie takıma katılıyor

Bu sezon Türkiye’de gerçekleştirilen en flaş transfer olan Robin van Persie, arkadaşlarının seviyesine yetişebilmek için özel çalışmalar yapmış ve hiçbir hazırlık maçında oynatılmamıştı.

Robin van Persie takıma katılıyor
Robin van Persie, fenerbahçe,

Pereira, Shakhtar maçında kesinlikle Van Persie’yi kullanmak isterken, yıldız oyuncu nihayet takım arkadaşlarına katılıyor. Bugün gerçekleştirilecek antrenmanda takıma katılması beklenen Hollandalı forvetin Shakhtar maçında 45 dakika da olsa oynatılması planlanıyor.

MANCHESTER BAŞARILAR DİLEDİ
Fenerbahçe’nin Robin van Persie transferi sonrasında Manchester United herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. İngiliz ekibi sonunda resmi internet sitesinden bir duyuru yayınladı. Yapılan açıklamada, “Kulüpteki herkes Robin van Persie’ye, Fenerbahçe’ye katılan bir diğer oyuncumuz Nani ile olan yeni birlikteliğinde başarılar diler” denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...