Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Haziran 2014 18:27

Romen basınından Galatasaray için Hagi iddiası

Romen basını, Türkiye ziyaretinde "Sıram gelecek" diyen Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'ın adayları arasında olduğunu yazdı.

Romen basınından Galatasaray için Hagi iddiası
hagi,galatasaray,basın,romen,iddia, Romen,basını,Galatasaraya,yazdı,

Galatasaray'da Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından ilk olarak Mircea Lucescu ile Mustafa Denizli'nin ismi gündeme gelirken, Romen basınında ise şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Yeni teknik direktörünü fazla zaman geçirmeden bulmak istediği belirtilen sarı-kırmızılıların Mircea Lucescu ile birlikte efsane oyuncusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'yi de gündemine aldığı öne sürüldü.
HAGI: BENİM SIRAM DA GELECEK
Galatasaray'da 2004-05 ve 200-11 sezonlarında çalışan Hagi, 6 Nisan günü Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı öncesinde Türkiye'ye gelmiş ve "Seve seve tekrar teknik adam olarak Galatasaray'a dönerim. Ve inanıyorum ki bir gün döneceğim. Benim sıram gelecek" ifadelerini kullanmıştı. Başkan Ünal Aysal da, Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Hagi ile görüşerek teklifte bulunduğunu açıklamış, ancak Romen hocanın sezon ortasında göreve gelmek istememesi nedeniyle imzanın gelmediği belirtilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...