Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2014 15:15

Ronaldo, Altın Top'u antrenmana götürdü

FIFA Altın Top ödülünü kazanan Cristiano Ronaldo, dün akşam aldığı Altın Top ödülünü Real Madrid'in antrenmanına götürdü.

Ronaldo, Altın Top'u antrenmana götürdü
ispanya, real madrid, ronaldo, altın top, anrenmanına götürdü,

FIFA Altın Top ödülünü kazanan Cristiano Ronaldo, dün akşam aldığı Altın Top ödülünü Real Madrid'in antrenmanına götürdü. Ronaldo, ödülüyle teknik heyet ve futbolcularla birlikte çektirdiği fotoğrafı da ''Bu ödül herkesin. Tüm teknik heyet, takım ve tabiki taraftarın'' mesajıyla birlikte sosyal medyada yayınladı. Bu arada İspanya Kral Kupası'nda Osasuna'ya karşı yarın oynayacakları maçın hazırllıklarını tamamlayan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti basın toplantısı düzenledi. Ronaldo'nun Altın Top ödülünü kazanmasıyla ilgili soruları Ancelotti, şöyle cevapladı:
''Bunun için çok çalıştı. En iyi olmak için çok çalışan biri. Çok heyecanlıydı. Geçen sezonu çok iyi geçirdiğini düşünüyorum. Altın Top'u kazanmak büyük bir motivasyon ve bu sezon da aynı motivasyonun devam edeceğine inanıyorum. Altın Top, onun için bir ağırlık olmayacaktır. Altın Top ödüllü bir futbolcuyu çalıştırmak bana da daha fazla sorumluluk yükleyecektir. Ama sadece bana değil Ronaldo ve takım arkadaşlarına da sorumluluk yükleyecek. Çünkü Altın Top'lu birisinden daha çok şey isteyebiliriz. Gerçi bir yılda 69 gol atmak kolay bir şey değil ama ondan daha fazlasını istemeyi deneyeceğim.''  Ancelotti ayrıca, Ronaldo'nun profesyonelliğinden etkilendiğini ve gençler için iyi bir örnek olduğunu da vurgulayarak, "Ronaldo centilmenliğiyle sahada çok büyük iz bırakıyor. İnsanların, Ronaldo, Messi, Ribery, Thiago Silva, Pirlo gibi futbolculara ihtiyacı var. Bu futbolcular ne kadar büyük olurlarsa futbolun imajı da o kadar iyileşiyor'' yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...