Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2016 16:14

Ronaldo bir kez daha gönülleri fethetti

Portekiz Milli Takımının yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, EURO 2016’da kazandığı primi kanserli çocukların tedavisi için bağışladı.

Ronaldo bir kez daha gönülleri fethetti
Cristiano Ronaldo

Avrupa Şampiyonası final maçında ev sahibi Fransa’yı mağlup ederek kupaya uzanan Portekiz’de yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo gönülleri fethetti. Daha önce de birçok bağışta bulunan yıldız futbolcunun kanserli çocuklar yararına bulunduğu bağış ise takdir topladı.
Avrupa Şampiyonası finalinde sakatlığı nedeniyle 25. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Ronaldo, EURO 2016’dan elde ettiği primi kanserli çocukların tedavisi için bağışladı. Fransa ile oynanan final maçında, Payet’in müdahalesi sonrası sakatlanan Ronaldo maça devam edememişti. Takım arkadaşlarını yedek kulübesinden destekleyerek Avrupa Şampiyonu oldukları Fransa maçı sonrası kazandıkları primi Portekizli yıldız kanserli çocuklar yararına bağışladı. Ronaldo’nun 275 bin Euro civarında bir prim bağışladığı tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...