Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2015 18:45

'Ronaldo ceza almalı'

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar, Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü hareketinden dolayı ceza alması gerektiğini söyledi.

'Ronaldo ceza almalı'
neymar, ronaldo, ceza,

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, Cordoba-Real Madrid maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan Cristiano Ronaldo'nun, kart görmesine neden olan hareketinden dolayı ceza alması gerektiğini söyledi. Bir tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Neymar, Real Madridli meslektaşının, Cordoba maçında rakibine attığı tekmenin ardından gördüğü kırmızı kartla ilgili yöneltilen soruları yanıtladı. Dışarıdan biri olarak yorum yapmanın zor olduğunu dile getiren Neymar, "Forvetler olarak hepimiz bu tür olaylara maruz kalıyoruz. Cristiano'nun yaşadığı gibi bu tip olaylar olabilir ama cezalandırılmalı. Provokasyon olup olmadığına da bakılmalı. Cristiano'ya kaç maç ceza verirler bilemem ama bir futbol sahasında her zaman kendini kontrol etmek ve soğuk kanlı olmak zordur" şeklinde konuştu. Neymar ayrıca takım arkadaşı Lionel Messi için "hayatımda gördüğüm en iyi futbolcu ve benim için her zaman en iyi olacak" ifadelerini kullanarak, "Onunla oynamak çok kolay. Cumartesi oynadığımız maç mükemmeldi. Umarım daha da iyilerini yaparız. Messi ile hiçbir sorunum yok ve geçmişte de asla olmadı" yorumunu yaptı. Kral Kupası çeyrek final rövanşında, 28 Ocak Çarşamba deplasmanda Atletico Madrid'e karşı oynayacakları maçı, "sezonun en önemli maçlarından biri" olarak değerlendiren Neymar, "Çok iyi konsantre olmamız gerekir. Çok kaliteli bir takıma karşı bu savaşı kazanmamız gerekir" dedi. Cristiano Ronaldo'nun cezası 28 Ocak Çarşamba belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...