Tgrt Haber
03 Eylül 2018 09:24

Ronaldo, İtalya liginde yokları oynuyor

Juventus'un tarihi transferi Cristiano Ronaldo, İtalya Ligindeki ilk 3 maçında sessiz kaldı, ülkede şaşkınlık yaşattı.

Ronaldo, İtalya liginde yokları oynuyor
ronaldo,,italya,,juventus

İtalya'da son gündem konusu Cristiano Ronaldo oldu. Sezona girerken Juventus'un tarihi transfer hamlesi olarak kayıtlara geçen Ronaldo, Serie A'ya oldukça sessiz bir giriş yaptı.

3. haftanın geride kaldığı Çizme'de tecrübeli futbolcu halen ağları sarsamadı. 33 yaşındaki yıldız, büyük umutlarla geldiği Juve'de 3 maçta da ilk 11'de sahaya çıktı.

23 ŞUTTA GOLÜ BULAMADI

Portekizli oyuncu, Juventus formasıyla Serie A'da ilk 3 maçında rakip kaleye 23 şut yollasa da bir türlü gol bulma şansına erişemedi. Chievo, Lazio ve Parma maçlarında 3'te 3 yapan Torino temsilcisi, Ronaldo'dan gol katkısı alamadı. Bu karşılaşmalarda 7 gol atan Juventus, esas beklentilerin yüksek olduğu Ronaldo'dan fayda alamadı.

Bir diğer ilginç detay ise Real Madrid dönemiyle alakalı oldu. Ronaldo, geçen sezon da Real Madrid'de ilk 23 şutundan gol sesi çıkaramamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...