Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2021 16:48

Ronaldo transferinde yeni gelişme: İşte anlaştığı takım

Premier Lig ekibi Manchester City'nin Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo ile anlaşma sağladığı ve City'nin Juventus'la takas konusunda görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Ronaldo transferinde yeni gelişme: İşte anlaştığı takım
ronaldo,,juventus,,manchester city,,transfer,

Ünlü italyan devi Juventus'tan ayrılacağı konuşulan ve hangi takıma transfer olacağı merak konusu olan Portekizli yıldız Ronaldo ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre, Manchester City, dünyaca ünlü Portekizli yıldızla anlaşma sağladığını duyurdu.. İngiliz ekibi City'nin Ronaldo'nun transferine karşılık Raheem Sterling'i takasta kullanmak istediği, Juventus'un ise diğer yıldız isim Gabriel Jesus'u talep ettiği aktarıldı. İki kulübün takas isimleri çözmesi durumunda Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Manchester City ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...