Tgrt Haber
06 Ocak 2022 15:46

Süper Kupa töreninde Rosier ile Amilton arasında ne yaşandı? Nuri Şahin’den açıklama

Dün Katar’da Antalyaspor’u penaltılarla geçen Beşiktaş Süper Kupa’nın sahibi oldu. Kupa töreni esnasında Beşiktaş futbolcusu Rosier ile Antalyaspor futbolcusu Amilton arasında gerginlik çıktı. Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin konuyla ilgili açıklama yaparken, olaya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Olaylar tribündeki bir izleyicinin kamerasına da yansıdı.

Süper Kupa töreninde Rosier ile Amilton arasında ne yaşandı? Nuri Şahin’den açıklama
Beşiktaş,Nuri Şahin,Roiser,Antalyaspor

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın şampiyonu Beşiktaş, Katar’da Süper Kupa’nın sahibi oldu. Antalyaspor’u penaltılarla yenen Beşiktaş kupayı 9. kez müzesine koydu.

YAYINCI KURULUŞ OLAYI VERMEDİ

Süper Kupa maçı sonrasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşanmıştı. Amilton ile Rosier arasında başlayan tartışmayı yayıncı kuruluş vermedi.

NURİ ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Kazandığınızda da kaybettiğinizde de saygı çok önemli. Ne yaptığını söylemek istemiyorum, o kendi ayıbı' ifadesini kullanmıştı.

AĞIR TAHRİK İDDİASI

Maç sonrası yaşanan olaylara ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Antalyasporlu futbolcuların madalya almasının ardından Rosier, ağır tahrik içeren bir harekette bulundu. Duruma şahit olan Amilton ise Rosier'e tepki gösterdi ve üzerine yürüdü. Sahadaki diğer futbolcuların müdahalesiyle büyümesi engellenen olayın PFDK'ya sevki gündemde.
 
Gözlemci raporlarının görüleceği aktarılırken Amilton ile Rosier'in tahrik ve saldırı maddelerinden ceza alabileceği belirtildi. Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, mücadele sonunda yaptığı açıklamada, yaşanan olayın kupanın önüne geçmesini istemediğini belirtmişti.

Süper Kupa töreninde Rosier ile Amilton arasında ne yaşandı? Nuri Şahin’den açıklama

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...