Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2014 13:35

Rüştü'den gündeme damga vuracak açıklamalar

Rüştü Reçber, TFF'deki görevinden ayrıldıktan sonra gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.

Rüştü'den gündeme damga vuracak açıklamalar
rüştü rençber,gündeme damga vuracak açıklamalar,rüştü rençber,tff,

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Rüştü Reçber, "Benim amacım Türk futbolunun yapılanma süreci içerisinde önemli bir katkıda bulunmaktı; ama baktım ki işler beklediğim düzey içerisinde düşündüğüm gibi olmadı. Samimiyetsizlik oldu. Benim de 3 S'li bir formülüm vardır. Sevgi, samimiyet, saygı. Sabır da içindedir. Bu duygulardan biri olmadığı zaman ben öyle bir ortamda bulunmak istemem" dedi.
TFF BAŞKANI'NA İSTİFAMI SUNDUM; ÇÜNKÜ BENİ GÖREVE KENDİSİ GETİRMİŞTİ
Tecrübeli futbol adam
ı, görevi bırakmasıyla ilgili olarak ise "Fatih hocanın hiçbir tasarrufu olamaz. Beni göreve getiren TFF Başkanı'ydı. Ben de başkanımız Yıldırım Demirören'le görüşüp, görevde kalamayacağımı kendisine ilettim. Fatih hoca her şeyi kendisi yapmak istiyor. Şu anda o yolda ilerliyor" diye konuştu.
ŞİKE KONUSUNDA VARSA BİR YANLIŞLIK, MUTLAKA DÜZELTİLİR
Rüştü Reçber, şike süreciyle ilgili olarak, "Çok şey konuşuldu. Ülkenin bulunmuş olduğu durum itibariyle, bazı yanlışlardan, paralel yapılardan bahsedildi. İnsanların kafasında soru işareti oluştu. Bu şike için de geçerli. Bunu siyasiler, yargı organları değerlendirecektir. Varsa bir yanlışlık bunun düzeltileceğinden eminim" dedi.
3 TEMMUZ'DAN BU YANA YAŞANANLARA BAKIN, BİR SONUCA ULAŞIRSINIZ
"Aziz Yıldırım haklı argümanlar ileri sürüyor mu? şeklindeki soruya ise Reçber, "İnsanlar sürecin başından beri durumu iyi incelerlerse neyin ne olduğunu görür. Çok fazla yorum yapmam da doğru olmaz. Kişisel olarak yaptıklarınız sizi bağlar; ama sorumlu bir kişiyseniz bu sorumlu olduğunuz kişileri ya da kurumu da bağlar. İnsanlar süreci başından sonuna kadar takip etmişse, bir sonuca ulaşabilir" cevabını verdi.
AZİZ YILDIRIM'I SEVMEM, KARŞILAŞMAK DA İSTEMEM
Aziz Yıldırım'ı sevmediğini belirten tecrübeli futbol adamı, "Aziz Yıldırım'la hiçbir yerde karşılaşmadım. Karşılaşmak da istemem. Benim bazı değer yargılarım vardır. Eğer değer yargılarımın dışına taşarsam, karakterimden ödün veririm. Ben her zaman aldığım kararların arkasında durdum. Omurgalı durdum.Dolayısıyla bazı menfaat ve çıkarlar içerisinde girersem ben omurgasız hale gelirim. Aziz Yıldırım'a kin duymuyorum; ama sever miyim, sevmem. Sadece Fenerbahçe başkanı diye saygı duyarım. Oturduğu koltuk çok değerli. Fenerbahçe başkanlık makamıdır benim saygımın kaynağı. Yaşadığım süreç her şeyi gördüm. Dolayısıyla benim için değeri Fenerbahçe başkanlık koltuğunda oturmasıdır. Bunun dışında kendisiyle her hangi bir bağım, iletişimim yoktur. Olmasın da zaten. Fenerbahçe başkanlığını bıraktıktan sonra kendisine saygı da duymam" ifadelerini kullandı.
TÜM CAMİALAR BENİ SEVER; BEN DE HEPSİNİ SEVERİM
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynamasına karşın, Galatasaray ve Trabzonsporluların da kendisine saygı duyduğunu belirten Reçber, "Ben Milli Takım'ın kalesini çok uzun yıllar korudum. Bu çok önemli. İkincisi özel yaşantında nasıl bir imaj bırakmışsan, sana olan saygı da o oranda olur. Ben gittiğim her yerde, saygı ve sevgiyi görebiliyorsam, her yerde, her camia için iyi izler bırakmışım" dedi.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...