Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 11:53 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 11:57

Ryan Babel ve Ümit Davala'dan sonra genç yıldız da rapçi çıktı!

Galatasaray altyapısından yetişen ve bu yaz A Takım ile kampa giren 19 yaşındaki santrfor Eren Aydın, Avusturya kampında söylediği rap şarkıyla sosyal medyada gündem oldu. Genç yıldız adayı söylediği rap şarkının sözlerini de kendisi yazmış...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
,Galatasaray,Ümit Davala,Ryan Babel,rap,Eren Aydın

Galatasaray sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampla sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, 2. etap kampına altyapıdan yetişen 7 genç ismi de götürmüştü. O isimlerden biri olan Eren Aydın, rap performansıyla sosyal medyada gündem oldu.

ÜMİT DAVALA'NIN İZİNDE!

19 yaşındaki santrfor Eren Aydın, antrenman sonrası takım arkadaşlarına rap şarkısı söyleyerek keyifli anlar yaşattı. Yunus Akgün'ün çekip sosyal medyada paylaştığı performans beğeni topladı.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray'ın eski yıldızlarından ve yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala, Almanya'da bir rap kasedi çıkarmıştı. Ryan Babel ise geçen yaz YouTube'da rap parçalarını dinleyicilerin beğenisine sunmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...