Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2021 15:36

Kasımpaşa Ryan Donk'u transfer etti

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Yabancı sınırı getirilmesinden sonra sözleşmesi uzatılmayan Ryan Donk, eski takımına geri döndü. 35 yaşındaki Surinamlı oyuncu, Kasımpaşa ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kasımpaşa Ryan Donk'u transfer etti
Donk,transfer,Galatasaray,kasımpaşa

Ryan Donk İstanbul'da kaldı. Galatasaray'ın sözleşme uzatmadığı başarılı futbolcu, eski takımı Kasımpaşa'ya döndü.

1+1 YILLIK İMZA

İstanbul ekibi, Ryan Donk'u kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 2013-2016 yılları arasında Kasımpaşa'da görev yapan Donk'un sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladığı belirtildi. Söz konusu açıklamada, tecrübeli futbolcunun, Kasımpaşa ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Kasımpaşa Ryan Donk'u transfer etti

DONK'TAN VEDA PAYLAŞIMI

Galatasaray'da sözleşmesi sona eden Hollandalı futbolcu Ryan Donk, veda mesajı yayımladı. Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sarı-kırmızılı takıma 2016 yılında transfer olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"2016 yılında yaşamaya başladığım bu rüyanın bugün sonuna geldim. Bu ayrılığı yaşamak benim için çok zor. 5,5 yıl boyunca kazanılan kupalar, yaşanan onlarca büyük zafer, ömür boyu unutamayacağım muhteşem duygular... Bu formayı giymenin gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. Dünyanın en iyi taraftarı önünde oynadığım her maçı, senelerdir gösterdiğiniz muhteşem desteği hep hatırlayacağım. İmparator Fatih hocama, kulüp yöneticilerimize, senelerdir başarıları birlikte kovaladığımız tüm takım arkadaşlarıma, kulüp emekçilerine ve büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler."

Kasımpaşa Ryan Donk'u transfer etti

GALATASARAY'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Galatasaray Kulübü, toplamda 4,5 sezon sarı-kırmızılı formayı terleten savunma oyuncusu Ryan Donk'a teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "155 maçta Galatasaray forması giyen, 6 kez kupa sevinci yaşayan ve attığı kritik gollerle, takımımızın elde ettiği önemli zaferlerde imzası bulunan Ryan Henk Donk'a verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz." denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...