Tgrt Haber
02 Şubat 2014 07:09

Sağlam, 'Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında yaptığı açıklamada hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sağlam, 'Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'
ertuğtul sağlam,eskişehirspor,fenerbahçe,sağlam,

Sağlam, Fenerbahçe maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımının, devre arasındaki transfer hareketliliğine bakıldığında takviye yapmayan ve güç kaybettiğini kaydetti.Oyuncularının sorumLuluk bilinci, olayı sahiplenme ve fedarkarlığının zorlukları aştığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:
"Kupa maçlarıyla birlikte 18'inci günde 6'ncı maçımızı oynuyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda tekrar grupta iddialı duruma geldik. Ligdeki zirve mücadelesi içinde olabilmek için Fenerbahçe maçı önemliydi. Alnımızın akıyla bu maçtan çıktık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar. Taraftarımız coşkusu, takımımız motivasyonunu arttırdı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Zirve yarışında üst sıralarla alakalı iddialı duruma geldik. Fenerbahçe'ye bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum." Eskişehirsporlu futbolcu Erman Kılıç ise Fenerbahçe maçında kazandıkları üç puandan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Takım olarak kaybettik. Hiçbir oyuncumun bu skorun alınmasında adının anılmasını istemiyorum" dedi.Yanal, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bugün takımının nasıl kazandığı maçlarda birlikte tavır gösterdiyse yine bu maçta da aynı duruşu göstermek zorunda olduğunu kaydetti.Fenerbahçe'nin bu tür maçları lehine çevirebilecek bir takım olduğunu anlatan Yanal, şöyle konuştu:"Bugün yine fırsatlar geldi. Skoru alabileceğimiz oyun ve pozisyonlar vardı. Takım olarak kaybettik. Hiçbir oyuncumun bu skorun alınmasında adının anılmasını istemiyorum. 15 maçımız var. Final için yürüyoruz. Finalde de bunun şampiyonlukla biteceğini hepimiz içeride tekrarladık. Rakibimizi kutluyorum."Yanal, lösemi kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Aragones için başsağlığı dileklerini iletti.Yanal, bir gazetecinin karşılaşmada sakatlanarak oyundan ayrılan Webo'nun durumunun nasıl olduğu sorusu üzerine, "Gidince Webo'nun tetkikleri yapılacak. Gerekli açıklama yapılacak" yanıtını verdi.  Bir gazetecinin "Fenerbahçe maçın 65. dakikasından sonra oyundan düştü. Top kayıpları yaşadı. Bunu nasıl değerlendireceksiniz?" sorusunu Yanal, "Bugün kayıplarımız oldu. Top kayıplarından sonra yediğimiz gol, takımın yediği goldür. Direkten dönen toplarımız vardı. Atamadık. Bugün, Eskişehirspor kazandı. Geriye kalan 15 maçta ne yapıp ne yapmayacağımızı iyi biliyoruz" diye yanıtladı.Fenerbahçeli futbolcu Holmen ise Eskişehirspor deplasmanından üç puanla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını bildirdi.Sow da maçta bir çok pozisyon yakalandıklarını ancak bunları golle sonuçlandıramadıklarını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...