Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2019 16:19

Sahaya giren Youtuber serbest bırakıldı

UEFA Süper Kupa Finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ve 4 arkadaşı, mahkemeye sevk edildi. Yılmaz ve 4 arkadaşı adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı.

Sahaya giren Youtuber serbest bırakıldı
youtuber,süper kupa,deli mi ne

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz'ın maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Maçta sahaya giren Yılmaz ve 4 arkadaşı adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Ali Abdülselam Yılmaz, dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa final maçının 14'üncü dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı. Polis, Yılmaz ile birlikte stadyuma geldikleri ve arkadaşlarının videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö.'yü gözaltına alınmıştı.

"SAHAYA GİRMEYİ PLANLAMADIM"

YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. 

Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi. 

SEYİRDEN MEN KARARI

Öte yandan, polisteki ifadelerini kabul eden şüpheliler hakkında polis tarafından "futbol müsabakalarını seyirden men kararı" verildiği de öğrenildi. Ayrıca dünkü maç sırasında sahte bilet oluşturarak sattığı tespit edilen bir yabancı uyruklu şüphelinin de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...