Tgrt Haber
18 Aralık 2016 22:47

Sahaya İlkay Gündoğan yazılı formalarla çıktılar

Manchester Cityli futbolcular ağır bir şekilde sakatlanan İlkay Gündoğan'a destek için sahaya onun adının yazılı olduğu tişörtle çıktı.

Sahaya İlkay Gündoğan yazılı formalarla çıktılar
ilkay gündoğan,

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, sağ diz çapraz bağlarında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyecek.

Premier Lig'in 16. haftasında oynanan Watford maçının 44. dakikasında oyundan çıkan 26 yaşındaki İlkay, sağ diz çapraz bağlarından sakatlanmıştı.

Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, bu durumun İlkay Gündoğan için çok zor ve üzücü olduğunu belirterek, "Şanssızlık ama bu futbol. Ondan uzun süre ayrı kalacağız. İlkay ameliyat edilecek. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner." ifadelerini kullanmıştı.

Sezon başında Manchester ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan İlkay Gündoğan, mavi-beyazlı forma ile Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 16 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

City'nin Arsenal'i 2-1 yendiği maçta golleri Sane ve Sterling attı. Arsenal'in golü Theo Walcott'tan geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...