Tgrt Haber
13 Haziran 2014 20:27

Salih Uçan transferinde sıcak gelişme

Roma kulübü, Salih Uçan transferinden vazgeçti. İtalyan Kulübü Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedelleri talebi sonrasında milli yıldızın transferini askıya aldı.

Salih Uçan transferinde sıcak gelişme
salih uçan, roma, fenerbahçe, transfer,

İki kulüp arasında aylardır devam eden ve en son Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 ay içerisinde tüm ödemelerin noktalanması talebine ek olarak sonraki satıştan yüzde 50 pay istemesi ile tıkanan görüşmelerde İtalyanların geri adım attıkları öğrenildi. Roma'nın Avustralya Birinci Futbol Ligi takımlarından Perth Glory'nin genç orta saha oyuncusu Daniel De Silva'yı transfer ettiği ve gelecek vaad eden genç orta saha arayışlarını da noktaladığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Salih'in yuvada kalma ihtimalinin yükseldiği ve genç yıldızın takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade ediliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın genç oyunculara gelen diğer tekliflere de sıcak bakmadığı ve kulübün geleceğinin bu gençler olduğunu yakın çevresine ifade ettiği gelen haberler arasında. Öte yandan Fenerbahçe resmi internet sitesinden yayınladığı bir mesajla Dünya Kupasında forma giyen sarı lacviertli oyunculara başarılar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...