Tgrt Haber
18 Temmuz 2015 22:31

Salih'li Roma, Real Madrid'i devirdi

2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Roma, İspanyol devi Real Madrid'i penaltı atışları sonunda 7-6 yendi.

Salih'li Roma, Real Madrid'i devirdi
roma, salih, real madrid,

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği, 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda İtalya'nın Roma takımı, İspanyol ekibi Real Madrid'i penaltı atışları sonunda 7-6 yendi. Melbourne kentiyle aynı adı taşıyan kriket sahasında oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası Avustralya bölümünün ilk maçında, Real Madrid ile Roma karşılaştı.

SALİH 45 DAKİKA OYNADI
İspanyol teknik direktör Rafael Benitez'in Real Madrid'deki ilk maçına çıktığı ve Roma forması giyen milli futbolcu Salih Uçan'ın ilk 11'de yer aldığı maçın normal süresi 0-0 tamamlandı. Statü gereği mücadelenin galibini belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.

Real Madridli Lucas Vazquez'in kaçırdığı penaltıdan sonra topun başına geçen Romalı Seydou Keita, atışı gole çevirerek takımının sahadan 7-6 galip ayrılmasını sağladı.

AVRUPA DEVLERİ KATILIYOR
Bu yıl, formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva olarak düzenleniyor. Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint Germain (PSG) ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önde gelen kulüpleri de katılıyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...