Tgrt Haber
10 Mart 2014 13:50

Şampiyon kim olur, Rıdvan Dilmen açıkladı

% 100 Futbol adlı programın yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Eskişehirspor maçını değerlendirdi.

Şampiyon kim olur, Rıdvan Dilmen açıkladı
şampiyon kim olur,rıdvan dilmen,açıklama,yorumcu rıdavn dilmen,fenerbahçe,galatasaray,

İşte Dilmen’in açıklamaları; Beşiktaş bugün kazanamasaydı psikolojik olarak havlu atabilirdi. Açıkçası kaliteli bir oyun beklemiyordum ama ilk yarıdaki oyunu görünce bu hava koşullarına göre iki takımı da tebrik etmek lazım. Önemli eksiklerine rağmen maç Beşiktaş’ın lehine gelişiyordu. İlk yarıda maçı koparacak görüntüsü vardı Beşiktaş’ın ama ikinci yarıda böyle bir görüntüsü yoktu. Eskişehirspor’un oyuncu değişikliklerinden sonra Beşiktaş’ın etkinliği yine artmaya başladı.
Türkiye’de Fenerbahçe mi, Galatasaray mı şampiyon olur diye haksız bir olgu var. Beşiktaş’ın fikstürü itibariyle bakacak olursak Beşiktaş psikolojik olarak bir toparlanma olacak. Galatasaray, şampiyonluğa adaysa Beşiktaş da aday. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin %60, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ise %20′şer şanslarının olduğunu düşünüyorum. Galatasaray için söylediğimiz “Karabükspor maçı finaldir.”
“YÖNETİMİN KABAHATİ YOK”
“Manuel Fernandes konusunda Beşiktaş teknik ekibi ve yönetiminin kabahati yok. Fernandes’i her zaman kadroda tuttular. Formsuz olduğu dönemde yedekte kaldı ve bugün de sakat olduğu için kadroda yoktu. Fernandes, kendini takımdan uzaklaştırdı. Fernandes müthiş bir oyuncu ama Beşiktaş’ın kültürüne uymaz. Beşiktaş’ın eskiden beri süre gelen saygılı, arkadaş ortamının öne çıktığı bir kültürü var. Slaven Bilic de bu kültüre çok uyuyor. Bir basketbol koçu gibi o maç heyecanını yaşıyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...