Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 10:22

Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2021 ne zaman yapılacak?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi'nde 2021-22 sezonu öncesi eleme maçları devam ediyor. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda 2021? Konferans Ligi kura çekimi ne zaman 2021? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman olacak?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2021 ne zaman yapılacak?
şampiyonlar ligi kura çekimi,,şampiyonlar ligi kura çekimi ne zaman,,beşiktaş şampiyonlar ligi grubu,

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonunda Beşiktaş temsil edecek. Sezon öncesi nefesler tutulurken Şampiyonlar Ligi grup kurası için geri sayım başladı. Temsilcimiz Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri merak ediliyor. Ayrıca diğer Avrupa Ligleri’nde yer alan temsilcilerimizin de rakipleri yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ 2021

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off kura çekimi 2 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki turnuvalarında play-off turu eşleşmeleri için kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, doğrudan gruplarda yer alacak. Dolayısıyla başka Türk temsilcisinin bulunmadığı play-off kura çekimi, TSİ 13.00'te başlayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA?

Kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek. TSİ 14.00'te Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu eşleşmeleriyle başlayacak olan kura çekimi aynı anda kazananların oynayacağı yarı final eşleşmeleri de belli olacak. Söz konusu kura çekimi beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ BEŞİKTAŞ GRUBU 2021

Chelsea'nin İngiltere Premier Lig'i ilk 4 sıra içerisinde bitirmesiyle Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etti. Siyah-beyazlı ekip ön elemelerden gelecek takımlara bağlı olarak 3. ya da 4. torbada yer alacağı ön görülüyor. Villarreal'in UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United'a kaybetmesiyle Beşiktaş'ın 3. torbada olma ihtimalini artmış olacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2021 ne zaman yapılacak?

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL RAKİPLER 2021

Şampiyonlar Ligi’nde muhtemel torbalar şu şekilde;

1. torba

- Atletico Madrid

- M.City

- B.Münih

- İnter

- Lille

- Sporting Lisbon

- M.United/Villarreal

- Chelsea

2. torba

- R.Madrid

- Barcelona

- Juventus

- PSG

- Liverpool

- Sevilla

- Porto

- B.Dortmund

3. torba

- Beşiktaş

- Ajax

- S.Donetsk

- RB Leipzig

- Salzburg

- Benfica

- Atalanta

- Zenit

4. torba

- Monaco

- D.Kiev

- D.Zagreb

- Slavya Prag

- Olympiakos/Kopenhag

- Club Brugge

- Milan

- Wolfsburg

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...