Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2021 11:18

Şampiyonluk düğümü bugün çözülüyor!

Süper Lig’in son haftasında oynanacak maçlar ile şampiyon bugün belli olacak.

Şampiyonluk düğümü bugün çözülüyor!
Süper Lig,şampiyon,Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe

Süper Lig’de 42. haftada şampiyon ve küme düşme hattında mücadele nefes kesecek. Son haftaya averaj ile lider giren Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak.  Zorlu mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

BEŞİKTAŞ NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Lider Beşiktaş Göztepe deplasmanına aynı puanda olan en yakın takipçisi Galatasaray’ın +2 averaj önünde sahaya çıkacak. Beşiktaş sahadan galibiyet ile ayrılması ve Galatasaray ile arasındaki averajını koruması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek

GALATASARAY-GÖZTEPE İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Beşiktaş ile puanı aynı olan Galatasaray ise Türk Telekom stadında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. 20.30’da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

GALATASARAY NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Galatasaray ise lider Beşiktaş’ın arkasında +2 averaj ile arkasından takip ediyor. Beşiktaş’ın +44 Galatasaray’ın +42 averajı var. Galatasaray’ın şampiyon olabilmesi için Beşiktaş’tan 3 gol fazla ve galibiyet alması gerekiyor ya da kazanarak rakibinin puan kaybetmesi bekleyecek.  

KAYSERİSPOR- FENERBAHÇE MAÇI

Süper Lig’de geçen hafta fırsat tepen Fenerbahçe’de moraller bozuk. Emre Belözoğlu yönetiminde son haftada Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe, son haftaya 3. sırada giriyor.

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Fenerbahçe rakiplerinin kaybetmesi ve kendisinin galip gelmesi durumunda 3 puan alırsa şampiyonluk sevinci yaşayabilir. 

BU AKŞAM OYNANACAK MAÇLARIN VAR HAKEMİ AÇIKLANDI

Süper Lig'in 42. ve son haftasında oynanacak Göztepe-Beşiktaş, Galatasaray-Helenex Yeni Malatyaspor ve Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe maçlarının Video Yardımcı hakemleri (VAR) belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk yarışını ilgilendiren bu 3 müsabakada görev alacak VAR hakemleri şöyle:

20.30 Göztepe-Beşiktaş: Yaşar Kemal Uğurlu

20.30 Galatasaray-Helenex Yeni Malatyaspor: Mete Kalkavan

20.30 Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe: Alper Ulusoy

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...