Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2015 16:40

'Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz'

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Diego, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ve şampiyonluk hedefiyle yollarına devam ettiklerini söyledi.

'Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz'
diego, fenerbahçe,

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetle liderliğe yükseldiklerini hatırlatarak, "Lider olduğumuz için çok mutluyum. Lider konumda olmak bizi çok iyi hissettiriyor. Şu an yapmamız gereken aynı konsantrasyonu sürdürmek ve aynı seviyedeki futbolumuza devam etmek" ifadelerini kullandı.

Takımın galibiyeti için elinden gelen her şeyi sahaya yansıttığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Bu takımın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Önemli bir proje doğrultusunda ilerliyoruz. Çok güzel hava yakaladık. Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz. Bu yüzden takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum" dedi.

Ligde 6 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacakları maçın zor geçeceğini anlatan Diego, "Ligde her deplasman maçı son derece zorlu geçiyor. Bizim yapmamız gereken, konsantrasyonumuzu bozmadan yolumuza devam etmek. Bunu başarabilirsek bu maçtan galibiyetle dönmek için çok büyük şansımız olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...