Tgrt Haber
13 May 2015 03:59

'Şampiyonluk için savaştık'

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Galatasaray Odeabank'ın oyuncusu Ayşegül Günay, kupayı almak için elinden geleni yaptığını düşündüğünü belirtti.

'Şampiyonluk için savaştık'
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Galatasaray Odeabank, Ayşegül Günay

Ayşegül Günay, şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu. Kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadığını hatırlatan Günay, "Tam olarak kelimelerle nasıl ifade edebileceğimi bilmediğim bir mutluluk yaşıyorum. Final maçlarında parkeye çıkıp, bu zaferi yaşamak çok güzel bir his. Finalde eski takımımla oynadım ancak şampiyonluk yolunda ilerlerken rakibiniz kim diye çok fazla düşünmüyorsunuz. O kupayı almak için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Sahaya çıkıp şampiyonluk için savaştık" şeklinde konuştu.

"HEP BİRLİKTE MÜCADELE GÖSTERDİK"
Abdullah Gül Üniversitesi ile oynanan son maçın üçüncü çeyreğindeki performansını değerlendiren Günay, "Son maçın üçüncü çeyreğindeki performansımı çok soran oldu. Ben ekstra bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Yapmam gerekenlere konsantre oldum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hep birlikte bir mücadele gösterdik" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ ELESEK ŞAMPİYON OLURDUK"
Günay, Euroleague Women'da mağlubiyetler alsalar da ligde zirveye çıktıklarını dile getirerek, "Sadece bir mağlubiyetle yolumuza devam ettik. Herkes Avrupa'daki performansımızı sorgularken biz işimizi yapıp gruptan çıkmayı başardık ve Fenerbahçe ile eşleştik. Kazanabileceğimiz bir seriydi. Orada turu geçebilsek belki Euroleague şampiyonluğunu da üst üste kazanmayı başarırdık" açıklamasında bulundu.
Başantrenör Ekrem Memnun ile ilgili konuşan Günay, "Ekrem ağabey çok iyi bir koç. Takımı maça hazırlaması, bizi motive etmesi olağanüstü. Ondan çok şey öğrendim, bizi her zaman en iyi şekilde hazırladı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...