Tgrt Haber
16 Temmuz 2019 14:27

Samsunspor’a Fenerbahçe’den golcü geliyor

Samsunspor’un başkanı İsmail Uyanık, Fenerbahçe’nin genç forveti Ahmethan Köse için Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Samsunspor’a Fenerbahçe’den golcü geliyor
Samsunspor,,Samsunspor transfer,,Samsunspor transfer haberleri,,Samsunspor Ahmethan Köse,

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Canik Balıkçı Barınağı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ve transferlere dair açıklamalarda bulunan Uyanık, Fenerbahçeli Ahmethan Köse ile anlaştıklarını, Gazişehir Gaziantep’in stoperi Yalçın Kılınç için de girişimlerin devam ettiğini söyledi. 

“Ahmethan için Comolli ile görüşüyoruz” 
Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki futbolcusuyla görüşmelerde son aşamaya gelindiğinin altını çizen Başkan İsmail Uyanık, “Ahmethan Köse, geçtiğimiz hafta Samsun’daydı. Buraya geldi, tanıştık. Kendisiyle el sıkıştık. Bugün Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Damien Comolli ile bir görüşme yapıyor. Kendisini bonservisi ile alıyoruz. Dolayısıyla bugün sonunda inşallah yüzde 50’nin üstünde bir ihtimalle Fenerbahçe ile anlaşmış olup, 22 yaşındaki bu arkadaşımızı Samsunspor’un hem bugünü hem de geleceği için transferini yapacağız. Tüm izleme ekibinin, transfer komitesinin ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nun ortak fikriyle transfer etmiş oluruz diye umut ediyorum” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...