Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2020 15:52

Sarıyer Spor Kulübünden Mehmetçiğe anlamlı destek

Pazar günü evinde Sancaktepe Futbol Kulübünü ağırlıyacak Sarıyer Spor Kulübünde maç hazırlıkları bugün yapılan idmanla devam etti.

Sarıyer Spor Kulübünden Mehmetçiğe anlamlı destek
Sarıyer Spor Kulübü,

Antreman öncesi dün akşam İdlib’te hain saldırı sonucu hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından dua edildi. 

Antreman ardından Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar yaptığı kısa açıklamada, "Bugün burada futbol konuşmak isterdik ancak ülkemizin içinde bulunduğu şu kritik durumda ifade etmemiz gereken çok daha mühim meselelerimiz var. Sarıyer Spor Kulübü camiası olarak acımız çok büyük. Suriye’de kahramanca savaşan Mehmetçiğimize Allah'tan muvaffakiyetler dileriz. Her daim şanlı ordumuzun yanındayız. Bu güzel vatan için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden askerimiz var olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad eder; şehit yakınlarının her zaman yanında olduğumuzu ilan ederiz. Bizim için Önce vatan, sonra vatan" ifadelerini kullandı. Antreman sonrasında teknik ekip ve futbolcular Türk Bayrağı ile objektiflere poz vererek Mehmetçiklere desteklerini gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...