Tgrt Haber
05 Ocak 2015 08:41

Selçuk İnan'dan maç sonrası Prandelli ve Veli açıklaması

Derbi maçı sonrası Selçuk İnan Prandelli ve Veli Kavlak'a yönelik açıklamalarda bulundu

Selçuk İnan'dan maç sonrası Prandelli ve Veli açıklaması
selçuk inan,galatasaray,beşiktaş,derbi maç,prandelli,veli,

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, derbi maçta Veli'nin gördüğü kırmızı kart öncesi uyardığını belirterek, "Bence Veli'nin hareketi kırmızı karttı" dedi. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, Beşiktaş oynadıkları derbi maçı sonrası TRT'de katıldığı Stadyum programında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle karşılaşmayı yorumlayan tecrübeli futbolcu, "Gerçekten o sahada oynamak kolay değildi. Ben Beşiktaşlı futbolcu arkadaşlarımla da konuştum. Allah onlara kolaylık versin. Gerçekten zor bir zeminde mücadele ediyorlar. Çünkü o sahada oynamak zor. İki takım da çok iyi bir mücadele etti. Bizim için çok önemli bir maç olduğuna inanmıştık, kazandığımız için mutluyuz. Bu maç başka statta oynansaydı daha iyi olurdu. Biz daha iyi oynadık" dedi.
"PRANDELLI İLE AŞIYI TUTMADI"
Prandelli ile Hamza Hamzaoğlu arasındaki farkın sorulması üzerine yıldız futbolcu, "Devamlı bu soruların sorulmasından gerçekten sıkıldım. Biz hocalar ne yapmak istiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Ama insanlar, 'Prandelli döneminde oynamadınız, Hamza hocayla oynuyorsunuz' diyorlar. Böyle bir şey yok futbolda. Hocalar ne isterse biz onu yaparız. Prandelli İtalyan olduğu için daha çok defansif oynuyordu. Ama aşı tutmadı. Bakın tekrar söylüyorum. Gerçekten inanılmaz bir insan, onu çok seviyorum. Benim hakkımda da 'İyi ki Prandelli gitti' dediler. Hayatım boyunca böyle bir şey söylemem. Buradan taraftarlara da söylemek istiyorum. Galatasaray kaptanı olarak, bırakın Galatasaray kaptanlığını benim adamlığıma yakışmaz. Bu sene takım olarak Avrupa'da iyi değildik. Hocaya yüklemek tüm suçu doğru olmaz. Prandelli'yle sistem uyuşmadı. Hamza Hoca bizi tanıyor. Oyun olarak maksimuma ulaşmamıza daha çok var" diye konuştu.
"VELİ'Yİ KIRMIZI KART GÖRÜRSÜN DİYE UYARAN BENDİM"
Veli'nin gördüğü kırmızı kartı da yorumlayan Selçuk, "Olcay, Melo'ya sert bir faul yaptı. Daha sonra Olcay, Melo'ya kızdı. Onun üzerine Veli geldi. Bence Veli'nin yaptığı hareket kırmızı kart. Bir oyuncunun bir oyuncuya vurma hakkı olmadığını düşünüyorum. Sertliğini bilmiyorum yaptığı hareketin ama dokunmaması gerekiyor. Bana sorarsanız her dokunuş kırmızı kart olmalı. Ben orada Veli'nin boğazını sıkmadım. Ben Veli'ye öncesinde 'Yapma yapma kırmızı kart görürsün' diye uyaran bendim. İsterseniz kendisine sorun" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...